THE DEFINITIVE GUIDE TO پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

از جمله کاربری های پمپ پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

این نوع پمپ‌ها بایستی توان انتقال سیالات اسیدی با حجم و فشار در دمای موردنظر را داشته باشند. جهت مشخص نمودن این نیاز ها باید دبی، فشار و دمای مورد نیاز را بر اساس محیط کاری در نظر گرفته شده و همچنین خواص سیال پمپ شونده را باید مورد بررسی قرار داده تا انتخاب پمپ مناسب انجام گردد.

این پمپ‌ ها معمولاً هزینه کمتری نسبت به پمپ‌ های ضد اسید دارند و می‌توانند در دماهای پایین عملکرد خوبی داشته باشند.  

جنس مواد سازنده. مهم ترین نکته ای که در هنگام تهیه پمپ مواد شیمیایی باید به آن توجه کنید، جنس مواد سازنده و همچنین موادی است که می خواهید با استفاده از پمپ جا به جا کنید. ابتدا مشخص کنید که چه موادی را می خواهید با استفاده از پمپ جا به جا کنید و سپس پمپی تهیه نمایید که مواد سازنده آن نتوانند با مایعات در حال عبور شما واکنش نشان دهد.

طبیعتا استفاده از هر پمپی به خصوص پمپ های تخصصی مثل این مدل پمپ ها در طول زمان باعث ایجاد اصطکاک میشود ، مواقعی نیز مشکلاتی در مراحل استفاده مثل استفاده نامناسب، مشکلات برق و یا عدم شستشو و نگهداری پمپ بعد از استفاده باعث میشود که قطعات پمپ خراب شود ( در مواقعی حتی آب شود ) که در این مواقع click here نیاز به خرید لوازم یدکی پمپ می باشد.

بدنه‌ی پلیمری این پمپ‌ها با مواد شیمیایی و اسیدی تعامل و واکنش کمتری دارند و دربرابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت خوبی دارند. همچنین در برابر رطوبت آب و هوا و آلاینده‌های محیطی مقاومت بهتری نسبت به پمپ‌های فلزی ضداسید دارند.

در پمپ‌های پلیمری، برای جریان سیال از پروانه نیمه باز و یک تکه استفاده می‌شود. همچنین از اجزای کلی پمپ‌های ضد اسید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

پارچه های صنعتی

خرید آنلاین پمپ ضد اسید ، این امکان را به مشتری می دهد تا با لیست قیمت پمپ اسیدی به صورت کامل آشنا شوند. همین طور کاربران با خرید پمپ اسیدی به صورت اینترنتی و تماس با کارشناسان مجرب شهر پمپ، علاوه بر آگاهی از قیمت و مشخصات فنی آن ها نیز ظرف مدت زمان کوتاهی آشنا می شوند.

پمپ ‌های ضد اسیدی با ارائه مزایای متعدد، نقش کلیدی در صنایع شیمیایی و پتروشیمی ایفا می‌کنند. یکی از مهم‌ترین مزایای این پمپ ‌ها، توانایی آن‌ها در تحمل شرایط سخت شیمیایی و حرارتی است، که باعث می‌شود برای انتقال مایعات خورنده و اسیدی ایده‌آل باشند.

بر روی شافت دیگر، مجموعه مگنت های بیرونی قرار گرفته اند که بر روی شافت انتقال قدرت نصب شده اند.

در این پروانه‌ها، نیروی گریز از مرکز برای تولید فشار دخالتی ندارد. جریان در جهت محور وارد، و در همان جهت خارج می‌شود و در مواردی که دبی بالا و پایین نیاز باشد از این نوع پروانه می‌توان استفاده کرد.

لازم به ذکر است که این نوع پمپ دارای حجم تزریقی کمتری نسبت به پمپ های برقی می باشد.

پروانه این پمپ دارای هسته فلزی و نوعی پوشش پلیمری است؛ به همین دلیل مقاومت مکانیکی بسیار بالایی دارد.

Report this page